Пошуковий запит: (<.>A=Слободянюк К$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Слободянюк К. І. Якісний аспект формування Я-концепції особистості [Електронний ресурс] / К. І. Слободянюк // Вісник Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Психологія. - 2013. - Вип. 45(1). - С. 218-226. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VKhnpu_psykhol_2013_45(1)__25
|
2. |
Слободянюк К. С. Процес утворення кристалічно-аморфних твердих структур з органічними сполуками [Електронний ресурс] / К. С. Слободянюк, А. Р. Степанюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 167-169. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__40
|
3. |
Слободянюк К. С. Створення кристалічно-аморфних структур при переробці розчинів сульфату амонію з підвищеним вмістом органічних сполук [Електронний ресурс] / К. С. Слободянюк, А. Р. Степанюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(3). - С. 170-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(3)__41
|
4. |
Сайгакова Л. О. Освіта в античному світі [Електронний ресурс] / Л. О. Сайгакова, К. А. Слободянюк // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського. - 2011. - № 1-2. - С. 177-181 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/punpu_2011_1-2_32
|
5. |
Буяло Т. Є. Розв’язування задач з хімії як засіб реалізації предметної компетентності учнів в умовах реформування змісту освіти [Електронний ресурс] / Т. Є. Буяло, К. С. Слободянюк // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки: реалії та перспективи. - 2016. - Вип. 53. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_5_2016_53_7
|
6. |
Хмельницький Ю. В. Особливості організації компонентів сенсорних мереж [Електронний ресурс] / Ю. В. Хмельницький, С. В. Лєнков, Т. В. Бондаренко, К. М. Слободянюк // Збірник наукових праць Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. - 2018. - Вип. 59. - С. 46-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpviknu_2018_59_8
|
7. |
Петрова Ж. О. Інтенсифікація процесу сушіння рослинної суміші з сої та батату [Електронний ресурс] / Ж. О. Петрова, К. С. Слободянюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_6
|
8. |
Петрова Ж. О. Моделювання тепломасопереносу в процесі сушіння колоїдних капілярно – пористих матеріалів [Електронний ресурс] / Ж. О. Петрова, Б. В. Давиденко, К. С. Слободянюк // Кераміка: наука і життя. - 2019. - № 2. - С. 7-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Knizh_2019_2_3
|
9. |
Петрова Ж. О. Розробка енергоефективного режиму сушіння фітоестрогенної сировини [Електронний ресурс] / Ж. О. Петрова, К. С. Слободянюк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2019. - Т. 83, Вип. 1. - С. 85-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2019_83_1_17
|
10. |
Петрова Ж. О. Теоретичний аналіз сучасного стану переробки ягід лохини відомими методами сушіння [Електронний ресурс] / Ж. О. Петрова, К. С. Слободянюк, О. П. Граков // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2022. - Т. 28, № 3. - С. 123-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2022_28_3_13 За останні 20 років обсяги торгівлі ягодами, які перетворилися на продукт масового споживання, зросли у 9 разів. Ягідна галузь України є однією з найбільш динамічних за рівнем зростання експорту в аграрному секторі. За кілька останніх років Україна стала одним із найбільших європейських виробників лохини. Ягоди лохини мають короткий термін зберігання, тому їх заморожують. У такому стані більш активно відбувається експорт замороженої ягідної продукції до країн Євросоюзу. Сушіння колоїдних капілярно-пористих матеріалів (ягід, фруктів та овочів) - один із найбільш поширених способів переробки, оскільки знижує активність води та мікробіологічних перетворень у продукті, зменшує вагу та об'єм, а також мінімізує фізико-хімічні втрати корисних речовин при зберіганні. Сушильні процеси є одними з найбільш енергоємних технологічних процесів і, враховуючи високу вартість енергоресурсів, значною мірою впливають на економічні показники виробництва. Проаналізовано сучасний стан вирощування та переробки ягід лохини в Україні та світі, а також на основі існуючих даних виконано аналіз питомого енергоспоживання відомих методів сушіння. Теоретичний аналіз існуючих досліджень, присвячених переробці ягід лохини на сушену продукцію, показав, що зарубіжні дослідники у більшості випадків надають перевагу більш енергоємним методам сушіння: вакуумному, сублімаційному та їх комбінуванню між собою та з класичним конвективним сушінням. Інфрачервоне сушіння застосовується як попередня підготовка і не рекомендується як класичний метод сушіння ягід лохини, оскільки викликає погіршення якості кінцевого продукту переробки. Всі дослідження, особливо етап попередньої підготовки, реалізовані в лабораторних умовах і не були апробовані на промисловому обладнанні. Отже, постає питання ефективної підготовки та розробки енергоефективної теплотехнології сушіння ягід лохини в промислових масштабах.
|
11. |
Слободянюк К. Протестантизм у сучасній Україні [Електронний ресурс] / К. Слободянюк, С. О. Шкіль // Вісник [Київського інституту бізнесу та технологій]. - 2015. - № 2. - С. 107-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkibt_2015_2_69
|
12. |
Фурман А. А. Гендерні засади переживання страху самотності та його взаємозв'язок із самооцінкою [Електронний ресурс] / А. А. Фурман, К. М. Слободянюк // Габітус. - 2022. - Вип. 43. - С. 16-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/habit_2022_43_4
|